Heggefeesten 2018

Heggefeesten: 1 - 2 & 3 juni 2018

De doelstelling van de Heggefeesten is het samenbrengen van de dorpsgemeenschap van Poederlee (en omstreken! Mensen van buiten Poederlee zijn natuurlijk ook van harte welkom) rondom de Heggekapel.
Tijdens het weekend van vrijdag 1 tot en met zondag 3 juni zorgen we weer voor een mix van traditie, plezier en ambiance. 
 
Op vrijdag 1 juni (vanaf 20u) organiseert Hegge Poederlee vzw ism Landelijke Gilde Poederlee de eerste editie van Heggerock, met optredens van De Koperdieven & FENIX (met Bert - finalist The Voice).
De Koperdieven is een jeugdig, lokaal, tienkoppig koperensemble dat, aan de hand van een mix van oudere rock’and roll tot en met hedendaagse sfeermuziek, op vrijdag onze jaarlijkse Heggefeesten met een bangelijke feestje op gang zal schieten. Misschien spelen ze het dak van onze tent er wel af. 
 
We hopen van niet want na De Koperdieven komt onze headline - FENIX.
FENIX is een talentvolle groep die de beste pop- en rockcovers spelen. De zanger Bert schopte het in 2017 nog tot in de finale van “The Voice van Vlaanderen”. 
 
Met deze lokale sfeermakers (De Koperdieven) en een headliner van formaat (FENIX) kunnen we nu al stellen dat de ambiance gegarandeerd zal zijn.
 
Hou onze website in de gaten! Kaarten komen hier binnen enkele dagen in de voorverkoop.
VVK = 5 EUR
Ter plaatse = 7 EUR
 
Op zaterdag zetten we ons weekend verder met het traditionele 'Bokes op de Hegge’, een Paap- en Kubb toernooi (iedereen prijs) en een dorpsbarbeque.
Voor meer informatie over deze evenementen of wil je inschrijven. Hou dan onze site in het oog. De informatie overheen hoe en wat gaat hier snel gepubliceerd worden.
 
Op zondag zetten we een jarenlange traditie verder met de jaarlijkse sacramentsprocessie van aan de Poederleese dorpskerk naar de Heggekapel met aansluitend de openlucht misviering (bij goed weer - anders gaat de mis door in de tent). Aansluitend is er de verenigingen markt.
 
Gedurende het ganse weekend bieden we weer een ruime keuze van bieren en wijnen aan.
 
U ziet voor elk wat wils. Laat het niet aan uw hart komen en kom naar 1, enkele of al de events tijdens het weekend.
 
Men zegge het voort