Heggefeesten 2019

De Heggefeesten was ook dit jaar weer een zonovergoten topweekend.

Vrijdag openden we de 3-daagse met de tweede editie van Heggerock. We nodigden maar liefst 3 bands uit dit jaar om de avond te vullen. Lilse groep Papaver openden het feest. One-man-alleskunner Jorsi sloot hierop aan en nam het publiek helemaal mee met talloze bekende hits en meezingers. De avond werd afgesloten met een spetterende show door de mannen van covergroep Barking Bruce.

Op zoek naar foto’s van een van de dagen? Bekijk dan de fotoboeken voor vrijdag, zaterdag en zondag.

Zaterdag maakten we het gezellig. ‘s Middags organiseerden we ‘Bokes aan de Hegge’, gezellig picknicken op het plein aan de Heggekapel. In de namiddag ging het paap- en kubb-toernooi door en sloten we ‘s avonds af met een lekkere barbeque. Het grote springkasteel zorgde ook dit jaar weer voor veel plezier voor de kinderen.

Zondag trok de sacramentsprocessie van de kerk in Poederlee naar de Heggekapel. In een stralende zon was er aansluitend de openluchtmisviering. Veel aanwezigen zijn blijven plakken op de verenigingenmarkt. Met lekkere wafeltjes, pannenkoeken en een lekker fris pintje was er dan ook geen enkele betere plaats waar je zondag kon zijn.